Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fokus seminarja bo na aplikacijah zložljive embalaže za živila in zdravila.
V četrtek, 17. novembra 2022 od 15.00 do 15.45 lahko sodelujete na brezplačnem spletnem seminarju na temo tiskarskih rešitev Landa. Govornik Benjamin Bösch bo v svojem predavanju predstavil aplikacije zložljive embalaže za živila in zdravila natisnjene s sistemi Landa. Predstavljene bodo tudi nedavne namestitve tovrstnih strojev.

#landa #nanografija #embalaza #spletniseminar #webinar

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Dogodek Ghent Workgroup bo deležen tudi okrogle mize.
V zadnjem tednu oktobra bodo v okviru rednega letnega srečanja mednarodnega združenja Ghent Workgroup Naravoslovnotehniško fakulteto obiskali strokovnjaki s področja grafične priprave, standardizacije PDF dokumentov, tiska in embalaže. Vljudno vabljeni.

#ntf #gwg #ghentworkgroup #pdf

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Embalaža in nalepke sta dve izmed nenehno najhitreje rastočih področij v grafični industriji. 
Pandemija in trenutne politično-ekonomske razmere resda kažejo znake rahlega umirjanja, a kljub temu v grafični industriji ni sektorja, ki bi se lahko po stopnjah rasti primerjal s sektorjema izdelave embalaže in etiket. Po navedbah organizacije Smithers naj bi svetovni trg embalaže do leta 2024 dosegel vrtoglavih 1,05 milijarde dolarjev. Predvideva se, da bo trg tiska etiket do leta 2024 dosegel vrednost 41 milijard dolarjev, kar pomeni 3-odstotno letno stopnjo rasti. Del te pogače so tudi podjetja, ki delujejo v naši regiji!

#konferenca #embalaza #etikete

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
HP Latex tehnolgija tiska zagotavlja rast poslovanja.
Podjetje Fortuna Digital vabi, da se v organizaciji podjetja HP udeležite brezplačnega spletnega seminarja, ki bo brezplačno na voljo jutri, 20.10.2022, ob 11. uri. Dogodek bo razkril tehnologijo lateksnega tiska z aktualnimi in inovativnimi rešitvami HP Latex, ki omogočajo tisk širokega obsega medijev.

#hp #latex #webinar #lateksnitisk

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Story Valley je mednarodni projekt s prvo dvojezična številko časopisa Pixel na SMGŠ.
Ali je možno prek ustne zgodovine in njenega vključevanja v izobraževanje hkrati poučevati književnost, jezik, kulturno dediščino, evropsko kulturo in zgodovino, kreativno pisanje, migrantsko tematiko in kritično razmišljanje? Odgovor je DA. In točno to je glavni namen projekta Story Valley, ki hkrati z vsem naštetim gradi še prijateljstvo med pripadniki različnih narodov. Srednja medijska in grafična šola

#storeyvalley #smgš #pixel