Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Raziskave kažejo, da je aplikacija Indesign najbolj uveljavljena aplikacija za oblikovanje oziroma pripravo tiskovin. Za to dejstvo vam lahko v Kreativni šoli predstavimo 5 razlogov, ne spreglejte naših delavnic!


Indesign je veliko več kot le orodje za oblikovanje teksta
V Indesignu so inženirji združili orodja za delo s fotografijami, z vektorskimi elementi ter zelo zmogljiva orodja za delo s tekstom. Tako se vam ni več potrebno ukvarjati s potekom dela in lahko pustite vaši kreativnosti popolnoma prosto pot.

Je tudi najbolj zanesljiv sodelavec
Adobe Indesign ima vgrajen varnostni sistem, ki v primeru, da se računalnik sam od sebe ustavi ali celo ugasne, shrani večino dela, ki ste ga opravili do tedaj. Sam skrbi, da ste vi brez skrbi.

Zagotavlja preprostao pripravo za tisk

Ko zaključimo z oblikovanjem nas čaka še najpomembnejši del preden izdelek pošljemo tiskarju. To je priprava za tisk. In ravno od te je odvisno ali bo izdelek, kljub temu, da smo vložili veliko časa v oblikovanje, izgledal dobro. V indesignu so postopek priprave tako poenostavili, da tudi popolnemu začetniku ne bo delal preglavic.

Presega meje tiska
Z orodji, ki jih uporabljate za oblikovanje letakov, katalogov, menijev, brošur, vizitk in vseh ostalih tiskovin, lahko sedaj izdelate tudi interaktivne dokumente, kot so e-knjige ali vsebino za tablične računalnike. Vse to z le nekaj dodatnimi kliki.

Zelo napreden je, a kljub temu preprost
V svetu računalništva je težko srečati program, ki ga lahko uporablja tako popolni začetnik, kot največji strokovnjak na svojem področju. Indesignu je to uspelo. Začetniki in strokovnjaki lahko sedaj končno ustvarjajo v istem programu.

Več informacij glede tečajev in delavnic Indesign:

Kreativna šola

Studio 2050, zavod za izobraževanje, razvoj in promocijo kulture in umetnosti

Ljubljana, Dolenjska cesta 83
M: 00386 (0)40 512 215
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
S: www.kreativnasola.si