Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kako najbolje izkoristiti Facebook za poslovne namene? Marsikatero podjetje uporablja Facebook, vendar pa z njim ne dosega želenih rezultatov - zaradi nepoznavanja velikega potenciala, ki ga ponuja, in pomanjkanja časa. Dobro zastavljena in privlačna Facebook stran bo vašemu podjetju, sploh v teh kriznih časih, ko to družabno omrežje ponuja možnosti povsem brezplačne komunikacije oziroma stroškovno učinkovite promocije, povečala prepoznavnost, ugled, prodajo izdelkov oziroma storitev in nenazadnje tudi konkurenčnost podjetja!

Facebook za podjetja

Ponujamo vam hitro in pregledno rešitev, kako učinkovito uporabljati Facebook za poslovne namene - brez potnih stroškov in kar z vašega delovnega mesta. Udeležite se tega praktičnega e-seminarja.

Z e-seminarjem, do katerega boste dostopali prek spletne povezave, boste:
  • prihranili čas in pravilno upravljali s Facebook stranjo za poslovne namene: praktična predstavitev in uporaba vseh funkcij, ki jih potrebujete za boljše poslovanje;
  • s poznavanjem pravil uporabe in trikov učinkovito uporabljali Facebook ter povečali prepoznavnost in konkurenčnost podjetja.


Seminar vključuje štiri lekcije, ki jih boste predelali v štirih zaporednih tednih. Vsak petek od 26. julija do 23. avgusta boste na vaš elektronski naslov prejeli dostop do vsebine naslednje lekcije. Izobraževanje bo potekalo na spletni strani izobraževalnega centra Forum Akademije www.forum-akademija.si. Vsako lekcijo lahko tudi natisnete. Celotna vsebina seminarja na spletni strani pa vam bo dostopna še eno leto po končanem izobraževanju, tako da boste vsebine lahko kadarkoli obnovili. Takšen način izobraževanja vam omogoča, da znanje osvojite udobno, brez odhoda z delovnega mesta.

Vsebina e-seminarja in naročilnica >>


Več informacij na:

Založba Forum Media, d. o. o.
Prešernova ulica 1, Maribor
T: +386 2 250 18 00
F: +386 2 252 40 92
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
S: www.forum-akademija.si