Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Produkcijski tisk – priložnost za podjetja vseh velikosti (na sliki TASKalfa Pro 15000c).
Kyocera Document Solutions Europe bo v sredo, 17. februarja, ob 15. uri (CET), sodelovala v virtualni oddaji Learn with us, spletne televizije INKISH. Tema oddaje bo predstavitev prednosti Kyocerinega inovativnega kapljičnega produkcijskega tiskalnika za podjetja vseh velikosti. TASKalfa Pro 15000c je izjemno zmogljiva naprava in predstavlja zadnjo tehnološko inovacijo enega od vodilnih proizvajalcev na področju produkcijskega tiska.

Prednosti tovrstnih naprav v tem specializiranem segmentu so običajno izrabljala le velika trgovska in proizvodna podjetja. Kyocerin cilj pa je izenačiti konkurenčne pogoje za vsa podjetja in tudi manjšim omogočiti dostop do te tehnologije. Kupcem različnih podjetij vseh velikosti želijo omogočiti sprejemljiv način izdelave večjih serij izpisov ne glede na to, ali gre za transakcijski ali promocijski namen.

» Vse stranke so za nas enako pomembne, zato bomo produkcijski kapljični tiskalnik TASKalfa Pro 15000c glede na relativno majhen prostor, ki ga zaseda, predstavili kot cenovno dostopnega, zelo produktivnega in izjemno hvaležnega poslovnega partnerja v podjetjih vseh velikosti,« je pojasnil Marcel Ebbenhorst, vodja oddelka za produkcijski tisk v podjetju Kyocera Document Solutions Europe.

»Kapljična tehnologija predstavlja revolucijo na trgu produkcijskega tiska. Panoga je iskala produktivne in zanesljive izdelke, obe lastnosti pa sta značilni za blagovno znamko Kyocera. Naš cilj je, da takšno tehnologijo omogočimo vsem podjetjem, ki veliko tiskajo.«

Tiskalnik TASKalfa Pro 15000c je pred kratkim osvojil priznanje »Best in Color for SRA3« Evropskega združenja za digitalno tiskanje. Ponaša se tudi z nizkimi skupnimi stroški lastništva in obenem ohranja visoko kakovost in zanesljivost.

Prijava na spletni seminar

Če želite izvedeti več o produkcijskem kapljičnem tiskalniku TASKalfa Pro 15000c in njegovi izjemni tehnologiji, kliknite tukaj.

Več informacij na www.kyoceradocumentsolutions.si in www.xenon-forte.si.