Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fogra vas ponovno vabi na uporabniški forum UV-tiska
Fogra vabi na veliko industrijsko srečanje strokovnjakov grafičnih tehnologij UV sušenja, ki bo od 6. do 7. septembra 2022 v Münchnu-Aschheimu (Nemčija). 12. forum uporabnikov se bo osredotočil na teme zdravja, varnosti in okolja. Uporabniški forum je namenjen tako tistim, ki so že uveljavljeni na področju UV-tiska, kot tistim, ki so na tem področju novi ali imajo velik interes.

#fogra #forum #uvtisk #uvsusenje

Pod motom "LED the future start! - LED osvetljuje prihodnost!" bodo vsi navzoči prejeli vpogled v sedanje in prihodnje rešitve, pa tudi osnovno vedenje o tem področju in povezanih tehnologijah. Govorniki bodo poleg tem UV ofsetnega tiska, predstavili tudi videnje trajnosti in posebnih UV aplikacij. Obravnavane bodo tudi teme nadzora UV sušenja, potrošnega materiala in zmogljivosti tovrstnega sušenja in naložbe v UV tehnologijo, kot možnost preusmeritve poslovanja z novimi poslovnimi priložnostmi.

Osrednji govorec bo Ralph Dittmann iz družbe WKS Druck Holding, ki bo govoril o "ogljičnem odtisu tiskarskih izdelkov", temi, ki je pomembna za vse tiskarske postopke.

Udeleženci bodo imeli med simpozijem tudi priložnost izmenjati ideje in mnenja, na skupnem družabnem bavarskem večeru bo tudi sklep dogodka. Na samem forumu bodo proizvajalci predstavili izdelke in inovacije ter odgovarjali na vsa vprašanja.

Prijava in več informacij na www.fogra.org.