Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fokus seminarja bo na aplikacijah zložljive embalaže za živila in zdravila.
V četrtek, 17. novembra 2022 od 15.00 do 15.45 lahko sodelujete na brezplačnem spletnem seminarju na temo tiskarskih rešitev Landa. Govornik Benjamin Bösch bo v svojem predavanju predstavil aplikacije zložljive embalaže za živila in zdravila natisnjene s sistemi Landa. Predstavljene bodo tudi nedavne namestitve tovrstnih strojev.

#landa #nanografija #embalaza #spletniseminar #webinar

S hitrostjo tiska 6.500 pol na uro (enostranski tisk) oziroma 3.250 pol na uro (obojestranski tisk) ter formatom 1.050 mm x 750 mm so Landini tiskarski stroji enako primerni za komercialne in embalažne tiskarne.

V 45-minutnem spletnem seminarju bodo predstavljene aplikacije in poslovni modeli v tisku embalaže, ki jih omogoča Landa tehnologija. Skozi aplikacije bo predstavljena tehnologija nanografije, ki zagotavlja pester barvni obseg tiskovin, standardne formate aplikacij in možnost uporabe različnih tiskovnih substratov.

Predstavitev je namenjena tiskarjem embalaže, ki želijo uporabljati kakovostne in učinkovite proizvodne metode z nižjim CO2 odtisom. Navsezadnje gre za to, kako lahko tiskarji embalaže postavijo temelje za svojo digitalno preobrazbo, da bi svoje obstoječe ofsetne stroje uporabljali še učinkoviteje ali jih v prihodnosti preprosto nadomestili.

Tiskarski stroj Landa S10 lahko racionalno proizvede manjše, srednje ali prilagojene naklade opravil na medijih debeline 50–800 mikronov z učinkovito simulacijo posebnih barv in uporabo 7-barvnega načina tiska.

O predavatelju
Benjamin Bösch je pri podjetju Landa Digital Printing od leta 2019 in je odgovoren za trg DACH kot vodja prodaje. V tiskarski industriji je že več kot 20 let in se že več kot 12 let ukvarja izključno s sistemi za digitalni tisk.

Prijava

Več informacij na www.landanano.com.