Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Obveščamo vas, da je odprt mednarodni razpis za sodelovanje na 23. bienalu oblikovanja. Kustosinji letošnjega bienala sta Margo Konings in Margriet Vollenberg iz studia Organisation in Design, ki sta za temo razstave izbrali RAZMERJA V OBLIKOVANJU. Rok za prijavo je 6. februar-30. marec 2012.BIO 23 bo pokazal sveže, nove ideje in raziskal, kako se oblikovanje nanaša na družbeno, trajnostno ter kulturno dimenzijo, obenem pa bo predstavil stičišča med kulturo in potrošništvom, obrtjo in industrijo. Kustosinji bosta izbrali dela za razstavo med prijavami prispelimi na mednarodni razpis. Razstava BIO 23 bo na ogled med 27. septembrom in 11. novembrom 2012 v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje.

Spletna prijava:  6. februar-30. marec 2012

Oblikovalce, naročnike, proizvajalce, študente in oblikovalske organizacije vabimo, da do 30. marca prijavijo izdelke, zasnove in projekte iz vseh področij oblikovanja, ki so nastali v zadnjih dveh letih. več »

Nagrade BIO & žirija

Mednarodna žirija - Giulio Cappellini, Sven Jonke, Sophie Lovell, Jimmy MacDonald in Vasa J. Perović - bo izbrala najboljša oblikovalska dela zadnjih dveh let in na slavnostni otvoritvi bienala, 27. septembra 2012, podelila Zlato nagrado BIO, Zeleno nagrado BIO, Častne pohvale BIO in Nagrado za študentsko delo. Dobitnik Zlate medalje BIO bo prejel denarno nagrado v višini 5.000 €.

Kustosinji


Organisation in Design je studio, ki se ukvarja z organizacijo vseh vidikov oblikovanja. Ustanoviteljici Margo Konings in Margriet Vollenberg sta avtorici prodornih oblikovalskih dogodkov, kot so Ventura Lambrate na Salone del Mobile in Ventura Berlin 2011 na Qubique. Sta sodelavki znanih oblikovalcev, podjetij in organizacij, kot so Atelier Ted Noten, Maarten Baas, Kiki van Eijk, Nodus, Hermes, Swarovski, Louis Vuitton, Design Miami, Art Museum Tokyo, Moooi in drugih. več »

Info
:
Muzej za arhitekturo in oblikovanje
www.bio.si, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
T: +386 1 548 42 83
M: +386 31 723 441

Več informacij:

Gradivo - BIO 23 >>

Muzej za arhitekturo in oblikovanje
Pot na Fužine 2
SI-1000 Ljubljana
T: 01 54 84 270
F: 01 540 03 44
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
.