Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Prihaja nova številka revije Grafičar, lahko si jo prelistate tudi v predogledu.
Tekom prihodnjega tedna v vaše nabiralnike prihaja 4. številka revije Grafičar za leto 2022. Predogledno obliko si lahko že ogledate tukaj.

#revijagraficar

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fujifilm z novim evropskim sedežem podjetja odpira tudi razstavni salon Total Print Solutions (vir: Fujifilm).
Fujifilm je v Ratingenu pri Düsseldorfu (Nemčija) odprl svoj novi evropski sedež. Teiichi Goto, predsednik in izvršni direktor družbe Fujifilm Holdings Corporation, je ob tej priložnosti iz Japonske prispel v Nemčijo. V novih prostorih bo tudi razstavni oziroma predstavitveni prostor "Total Print Solutions".

#fujifilm #democenter #predstavitvenicenter #razvojnicenter

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fachpack bo gostil posebno razstavo posvečeno oblikovanju embalaže.
Fachpack, sejem za embalažo, tehnologijo in povezane procese, bo ponovno v Nürnbergu (Nemčija) od 27. do 29. septembra 2022. Vodilna tema "spremembe embalaže" bo opazna tako v osrednjem sejemskem delu, kot tudi spremljevalnem programu. Letošnji Fachpack se bo raztezal v devetih razstavnih dvoranah in se bo v primerjavi z letom 2021 ponovno povečal.

#fachpack #embalaza #trajnost

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Prihodnje leto se bo sejemski duo še bolj osredotočil na avtomatizacijo (vir: Easyfairs Nemčija).
Na sejemski duo Empack & Logistics & Distribution v Hamburgu (Nemčija) je prišlo več kot 1.000 obiskovalcev. Več kot 80 razstavljavcev je predstavilo svoje izdelke za interno logistiko, pakiranje in distribucijo. Po besedah organizatorja so pri razstavljavcih in obiskovalcih zabeležili pozitiven odziv.

#empack #embalaza #intralogistika

Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Naslednja Drupa v Düsseldorfu bo leta 2024 in bo znova magnet za svetovno grafično industrijo.
Organizator Drupe 2024 sporoča, da je potrjen platinasti sponzor, sprejeti so tudi že vsi pomembni programski elementi sejma. Podjetja se lahko na Drupo 2024 prijavljajo že od februarja, interes je več kot pozitiven. Med trenutno potrjenimi razstavljavci so že podjetja iz 32 držav, ki delujejo na različnih nivojih celotne dobavne verige tiskarske in embalažne industrije.

#drupa #ustvarjamoprihodnost #dusseldorf