Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20190530 icp logo

Konference se bo udeležil tudi minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Jernej Pikalo.
V imenu konzorcija InnoRenew Inštitu za celulozo in papir ob zaključeni investiciji v specializirano raziskovalno infrastrukturo za celostno preučevanje vlakninskih materialov vabi širšo javnost na novinarsko konferenco, ki bo v torek, 4. junija 2019, ob 13. uri v sejni sobi Inštituta za celulozo in papir (Bogišićeva 8, Ljubljana).

Inštitut za celulozo in papir je s sredstvi projekta InnoRenew nadgradil center za karakterizacijo in funkcionalizacijo vlakninskih materialov, ki predstavlja posebno raziskovalno enoto v skupni infrastrukturi Centra odličnosti InnoRenew. Raziskovalna infrastruktura za celostno preučevanje obnovljivih vlakninskih materialov je edinstvena ne le v Sloveniji, temveč tudi širše v regiji.

Na novinarski konferenci bodo sodelovali:
  • dr. Tomaž Boh, generalni direktor Direktorata za znanost Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport,
  • izr. prof. dr. Andreja Kutnar, vodja projekta in direktorica InnoRenew CoE, in   
  • mag. Mateja Mešl, direktorica Inštituta za celulozo in papir.

Po novinarski konferenci bo ob 14. uri sledilo slavnostno odprtje nove raziskovalne opreme Inštituta za celulozo in papir, ki se ga bo udeležil tudi minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Jernej Pikalo.

Veseli bodo vaše prisotnosti, ki jo prosimo potrdite tukaj ali na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Lepo vabljeni!

Lea Primožič
InnoRenew CoE
Livade 6, 6310 Izola/Isola, Slovenia
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
T: +38640664998
S: https://innorenew.eu/sl/