Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Razstavljavci in obiskovalci virtualne Drupe, ki se začne 20. aprila, se lahko že povezujejo.
Koncept Networking Plaza je že na voljo za vse prijavljene obiskovalce in razstavljavce letošnje virtualne Drupe. Vsa navzoča podjetja in povezane stike lahko najdete z osrednjim orodjem za povezovanje oziroma mreženje. Poleg tega se vsi zainteresirani že lahko sestajajo v virtualnih sejnih sobah za obdobje od 20. do 23. aprila 2021, da se dobro pripravijo na začetek dogodka virtual.drupa.

Za mreženje morajo vsi interesenti  poleg registracije na dogodek virtual.drupa ustvariti dodaten osebni profil v modulu Networking Plaza. Na osnovi tega orodje mreženja podjetjem in posameznikom zagotavlja ustrezne iskalne pogoje oziroma rezultate. V nadaljevanju orodje z enostavnim klikom omogoči stopiti v kontakt z izbrano osebo ali podjetjem. Na podlagi iskanja in izbora oseb se orodje s pomočjo pametnega algoritma za vsakega posameznika tudi uči podajati bolj optimalne iskalne predloge.

Mreženje z razstavljavci je možno tudi neposredno ob ogledu virtualnih razstavnih prostorov in eksponatov. Podjetja in stike lahko najdemo enostavno s pomočjo iskalnega polja, ki je za mreženje stalno na voljo. Najdene stike lahko urejamo tudi po priljubljenosti in za morebitno kasnejšo dejansko uporabo. Poleg neposrednega stika z izbranimi, lahko posameznikom tudi pišemo, ali pa se dogovorimo za sestanek v virtualni sobi. Za večjo preglednost je v osebnem profilu na voljo tudi koledar, v katerem so urejeni vsi dogovorjeni sestanki in podobno.

Povezovanje je možno z uproabo bičajnega spletnega brskalnika, na voljo pa je tudi posebna aplikacija virtual.drupa. Več informacij o možnostih mreženja najdete na https://virtual.drupa.com/en/Networking_Plaza/Matchmaking/Matchmaking

Več informacij na virtual.drupa.com.