Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sejem Fachpack bi se moral odvijati to jesen - fizično v Nürnbergu (Nemčija) ali pa v digitalni različici.
Fachpack, sejem za embalažo in sorodno tehnologijo in procese, je v fizični obliki načrtovan od 28. do 30. septembra 2021. Da bi se lahko hitro in prilagodljivo odzvali na morebitno pandemijo, je organizator sporočil, da bodo sejem zasnovali na dveh platformah, fizični in virtualni digitalni.

Osnovna platforma ostaja fizična oblika izvedbe sejma Fachpack 2021 z upoštevanjem vseh varnostnih in higienskih ukrepov, v kolikor bo to le možno. Druga digitalna oziroma virtualna platforma pa je namenjena dodatni varnosti in zagotovilu, da dogodek za vse obiskovalce bo kljub kakršnimkoli pandemičnim razmeram, obiskovalci, ki bodo imeli takrat omejitve potovanj, bodo sejem lahko obiskali virtualno. Organizator za virtualni del obljublja tudi popolnoma nove koncepte razstavnega programa.

Priprave na sejem so v polnem teku. Ekipa Fachpack trenutno pripravlja fizični sejem, načrtuje razstavne dvorane s trenutno že več kot 860 registriranimi podjetji. Vzporedno razvija podporni program in higienski koncept za varno udeležbo razstavljavcev in obiskovalcev.

Digitalna platforma, imenovana "myFachpack" pa bo v svoji končni obliki omogočala ciljno spontano mreženje virtualnih oziroma registriranih obiskovalcev in razstavljavcev že pred začetkom sejma. Iskalni del aplikacije bo ponujal prilagojene iskalne rezultate glede na izkazane osebne interese posameznika. Del virtualnega programa sejma bodo tudi prenosi predavanj v živo.

Organizator bo seriji spletnih seminarjev vsem interesiranim ponudil pogled v priprave in novostih sejma Fachpack 2021. Na voljo sta še dva termina seminarjev, in sicer: 15. aprila in 4. maja 2021. Registracije so možne na www.fachpack.de.

Več informacij na www.fachpack.de.