Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Na virtualni Drupi se bodo predstavila štiri podjetja iz zavezništva Printcity-Allianz.
Printcity-Allianz bo od 20. aprila prav tako del razstavnega programa dogodka virtual.drupa. Njihov razstavni program bo imel poudarek na visokokakovostni, okolju prijazni embalaži. Na voljo bosta tudi dve spletni seji v angleščini, ki bosta na voljo 21. in 22. aprila.

Na virtualni Drupi bodo pod okriljem Printcity-Allianz sodelovali: IST Metz z UV sušilnimi sistemi; Leonhard Kurz z vročim slepim tiskom, aplikacijami hladne in digitalne dodelave s folijo, pa tudi hologrami; Metsä Board z lahko in kakovostno premium zložljivo embalažo, živilsko embalažo in novimi belimi kartoni Kraftliner iz svežih vlaken; in Weilburger Graphics s ponudbo lakirnih sredstev, lepil in fleksotiskarskimi barvami na vodni osnovi.

V poseben projekt "Better Human - Boljši človek" bodo vključena še podjetja Kama, Merck in Zeller+Gmelin, s pomočjo katerega bodo predstavljeni vzorci materialov brez vsebnosti plastičnih delcev oziroma trajnostni tiskani izdelki, ki jih je mogoče zanesljivo in učinkovito reciklirati. V izdelavi teh bo uporabljena sodobna UV-LED tehnologija sušenja.

Več informacij na virtual.drupa.com.