Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Future Factory 2021 bo hibridni dogodek, ki bo potekal v milanskem gledališču 15. in 16. septembra letos.
Glede na aktualno pandemično situacijo koronavirusa bo združenje Acimga izvedlo hibridni dogodek Future Factory 2021, ki bo s prenosom dogajanja v živo iz milanskega gledališča ponudilo tudi virtualno mreženje in sestankovanje javnosti oziroma vseh udeleženih na dogodku. Future Factory je dogodek namenjen izmenjavi poslovnih idej za prihodnost industrije in je del sejemskega koncepta Print4All, ki bo na voljo od 3. do 6. maja 2022.

Future Factory organizira Acimga (Združenje italijanskih proizvajalcev strojev za grafično, predelovalno in papirno industrijo) pod okriljem generalnega združenja italijanske industrije Confindustria, ki podpira poslovni razvoj italijanskih podjetij v tujini in spodbuja tuje naložbe v Italiji. Acimga je združenje v generalnem združenju Confindustrii, ki zastopa vse tehnologije tiska, embalaže in predelave. Združuje 82 podjetij omenjenih sektorjev s približno 3 milijardami evrov prometa, od tega 60 odstotkov ustvarjenega z izvozom. Italija je en izmed treh glavnih proizvajalcev grafičnih in embalažnih strojev na svetu (poleg Nemčije in Kitajske) in ima še posebej pomembno vlogo pri združevanju mehanike z najaktualnešjo elektronsko tehnologijo.

Na dogodku bodo sodelovali številni priznani strokovnjaki in predavatelji, ki bodo skušali predstaviti daljnosežno vizijo industrije, ki ji je mogoče prilagoditi komunikacijo in poslovne strategije. Osrednja tema bo zato predvsem družbeni in ekološki vidik odgovornosti dobavnih verig. Na dogodku se bo predvsem skušalo vzpostaviti komunikacijo, ki bo temeljila na konkretnih in oprijemljivih ukrepih, začenši s temeljnimi vrednotami.

Več informacij na www.future-factory.it.