Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fespa vabi v maju.
FESPA Global Print Expo, mednarodno uveljavljen sejemski dogodek na temo sitotiska, digitalnega tiska, tekstilnega tiska in tiska širokega formata, v maju letos ponovno odpira svoja vrata. Sejem bo v Berlinu (Nemčija) od 31. maja do 3. junija 2022 in bo na enem mestu obiskovalcem predstavil trende razvoja omenjenih tiskarskih področij.

#fespa #expo #sejem #signexpo

Sejem FESPA Global Print Expo bo tudi idealen prostor za mreženje in navezovanje novih stikov, izmenjavo in deljenjem mnenj, nasvetov s strokovnjaki in drugimi grafičnimi privrženci. Obiskovalci bodo zagotovo deležni navdiha z novimi poslovnimi idejami.

Predstavil ose bo več kot 250 razstavljavcem, med bolj uveljavljeni: Durst, Mimaki, Brother, HP, Agfa, aleph, Canon, Epson, Fujifilm, Kornit Digital, Mutoh, M&R ebenso wie Roland DG in swissQprint.

Virtualni razstavni prostor
Virtualni razstavni prostor (Exhibitor Showroom) je najboljše mesto vpogleda v tehnologije in blagovne znamke, ki bodo razstavljale na prihajajočem sejmu Fespa v Berlinu. V okviru tega so na voljo številne slikovne, video in druge vsebine. Na voljo so tudi termini sestankov z vašimi najbolj zanimivi razstavljavci.

Ne zamudite edinstvene priložnosti in se na Fespo prijavite že danes. Z uporabo promocijske kode FESB203 si ob registraciji prislužite 30 evrov popusta na vstopnini.

Prijava

Več informacij na www.fespaglobalprintexpo.com.