Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Tudi Print21 v Zagrebu dobro sprejet (vir: Print Magazin).
Prejšnji teden je na zagrebškem velesejmu (Hrvaška, Zagreb) obiskovalce pozdravil sejem Print21, ki je javnost predvsem predstavil trende na področju digitalnega tiska, vse od malega do velikega formata. Po besedah organizatorja je tokratni sejem zabeležil največ obiska doslej, največje je bilo tudi število razstavljavcev. Svojo ponudbo je predstavilo tudi 26 razstavljavcev iz Hrvaške, Slovenije in Srbije.

#print21 #sejem #digitalnitisk #digitalnadodelava

Na tokratnem sejmu so sodelovali: Azonprinter, Black Line, Microline/Ceh, Cron, Dacco / Eltron Plus, Dipa, DIT, Elektroterm, Eurocop, Europapier, Graphic Center, Igepa Pako, Ino Žiri, Klio, Konica Minolta, Manus Dei, Nanodiy, Oganj, Radin, STH, Tepede, Toscana Systems, Trgo Fortuna, Tuplex, Witpac in Zinam. Njihove rešitve so jasno pokazale, da gre tisk v smeri digitalizacije, vse kar se da, se bo izdelovalo izključno digitalno. Obiskovalci so lahko spoznali različne DTG in DTF tiskalniške rešitve, UV ploske tiskalnike, rešitve digitalne dodelave, sisteme za tisk etiket, hibridne sitotiskarske sisteme, fotografske tiskalnike, laserske gravurne sisteme, pa tudi različne programske rešitve in ERP sisteme.

Print21 v Zagrebu pa je ponudil tudi številne novosti med materiali, vse od folij za dekoracijo vozil, notranje dekoracije, papirja in različnih ploskih materialov.

Letošnji Print21 je v Zagrebu obiskalo več kot 1200 obiskovalcev iz celotne regije in širše Evrope. Obiskali so ga tudi številni študenti in dijaki, ki so lahko spoznali tehnološke trende grafične industrije na enem mestu. Po vrhu vsega pa je sejem gostil tudi izobraževalni oziroma tako imenovani kotiček za kavo (coffe corner), ki je ponudil razprave na temo DTG in DTF tehnologij, tiska etiket, ERP sistemov in digitalne dodelave.

Kot zlati partner dogodka je tudi letos sejem podprla Konica Minolta, zato je vse prisotne o otvoritvi dogodka nagovoril tudi Bojan Zupančič, prodajni vodja za produkcijski tisk v Adria regiji. povedal je, da se tudi za njih tovrstni dogodki nujni in so ga z veseljem vnovič podprli.

Več informacij na print-magazin.eu.