Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetji Avery Dennison in Wiliot sta sklenili partnerstvo za več IoT rešitev, ki bodo koristile ljudem in planetu.
Podjetji Avery Dennison in Wiliot, en pionirjev interneta stvari (IoT - Internet of Things), sta sklenili partnerstvo za razširitev ponudbe interneta stvari in razvoja te na naslednjo raven, ki bo v korist ljudem in planetu.

#averydennison #wiliot #iot #internetstvari

Družba Avery Dennison bo izkoristila svoje zmogljivosti na področju raziskav in razvoja Wiliotovih pametnih etiket druge generacije z računalnikom v velikosti žiga in funkcijo Bluetooth. Te se lahko aplicirajo na kateri koli izdelek ali embalažo, kar pomeni posredno integracijo umetne inteligence in funkcij povezljivosti za vzpostavitev bolj agilnih, donosnih in trajnostnih dobavnih verig.

Poleg tega bo podjetje Avery Dennison integriralo storitve zaznavanja Wiliot (SaaS) v svoj oblak povezanih izdelkov atma.io, kar bo omogočilo dodajanje informacij zaznave z oznak k podatkom o povezanih izdelkih od začetka do konca dobavne verige. Obe podjetji imata skupno vizijo prihodnosti interneta stvari, v kateri je skoraj vse povezano z internetom in željo zmanjšati odpadek, saj tehnologija kot taka zagotavlja neprimerljivo boljšo preglednost in povezanost potrošnikov. 

S tem partnerstvom v družbi Avery Dennison verjamejo, da bodo izpopolnili sovje storitve in rešitve do te mere, da bodo v dobavi in potrošnji lahko pomagali tudi nekaterim največjim svetovnim blagovnim znamkam na področju maloprodaje, hrane, pijač in farmacevtskih izdelkov.

Več informacij na www.averydennison.com in www.wiliot.com.