Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Naslednja Drupa v Düsseldorfu bo leta 2024 in bo znova magnet za svetovno grafično industrijo.
Organizator Drupe 2024 sporoča, da je potrjen platinasti sponzor, sprejeti so tudi že vsi pomembni programski elementi sejma. Podjetja se lahko na Drupo 2024 prijavljajo že od februarja, interes je več kot pozitiven. Med trenutno potrjenimi razstavljavci so že podjetja iz 32 držav, ki delujejo na različnih nivojih celotne dobavne verige tiskarske in embalažne industrije.

#drupa #ustvarjamoprihodnost #dusseldorf

Drupa z motom "we create the future - ustvarjamo prihodnost" kot svetovno središče oziroma sejemsko stičišče predstavlja vizije tiskarske in embalažne industrije. Tokrat bodo v ospredju megatrendi trajnosti in digitalizacije ter njihov vpliv na procese, izdelke, trajnostne poslovne modele in prihodnost same industrije.

"Trenutno stanje rezervacij, povratne informacije razstavljavcev z impresivnimi koncepti razstavnih prostorov, načrtovane premiere izdelkov in predstavitve strojev v živo povečujejo navdušenje svetovne javnosti in nas navdajajo z optimizmom," pravi Sabine Geldermann, direktorica projekta Print Technologies Messe Düsseldorf. "Industrija je ponovno dokazala svoj nepogrešljivi pomen s široko paleto aplikacij na številnih vertikalnih trgih - še posebej v času krize."

Zaveza podjetja Kurz, ki je en vodilnih na svetovnem trgu tehnologij grafičnih in dekorativnih folij, pomeni odločno zvestobo, saj bo podjetje, ki je že bilo platinasti partner sejma virtual.drupa, ponovno ekskluzivni partner sejma drupa 2024. "Drupa je najpomembnejši sejem za grafično industrijo," pojasnjuje Walter Kurz, predsednik fundacije Leohnard Kurz. "Drupa zainteresiranim podjetjem ponuja ekskluzivne pakete razstavljanja," še dodaja.

"Spodbujanje mladih talentov in "naslednje generacije tiska" je naša posebna skrb ter skrb naših partnerjev in strank," pojasnjuje Sabine Geldermann. "Zato bomo v sodelovanju z Akademijo za modo in oblikovanje iz Düsseldorfa (Nemčija) za Drupo 2024 ustvarili fascinantno umetniško prepoznavno delo iz papirja, z drugimi univerzami, kot je Univerza za medije v Stuttgartu (Nemčija), in poklicnimi šolami, kot je FHBK Dortmund (Nemčija), pa bomo poudarili pomen in čar grafične industrije z njenimi vsemi in zelo zanimivimi delovnimi profili."

Naslednja Drupa bo od 28. maja do 7. junija 2024 na razstavišču v Düsseldorfu (Nemčija). Vsi zainteresirani razstavljavci se lahko do konca oktobra 2022 za sodelovanje na Drupi prijavijo prek spletne strani www.drupa.de

Več informacij na www.drupa.de.