Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Prihodnje leto se bo sejemski duo še bolj osredotočil na avtomatizacijo (vir: Easyfairs Nemčija).
Na sejemski duo Empack & Logistics & Distribution v Hamburgu (Nemčija) je prišlo več kot 1.000 obiskovalcev. Več kot 80 razstavljavcev je predstavilo svoje izdelke za interno logistiko, pakiranje in distribucijo. Po besedah organizatorja so pri razstavljavcih in obiskovalcih zabeležili pozitiven odziv.

#empack #embalaza #intralogistika

Razstavljavci so bili zadovoljni, tudi tisti, ki so prvič razstavljali. Obiskovalci so bili prav tako zadovoljni nad kakovostjo izvedbe sejma, popestril ga je dodatno tudi zanimiv spremljevalni program, zlasti na temo trajnostne embalaže, in odlično splošno vzdušje. 

2023: Empack & Logistics & Distribution
Termin za sejemski duo prihodnje leto v Hamburgu je že določen za 14. in 15. junij 2023. Osredotočena bosta predvsem na temo avtomatizacije procesov, še posebej na področju interne logistike oziroma intralogistike.

Preimenovanje in nova vsebinska usmeritev velja tudi za sejem intralogistike v Dortmundu. Sejemska dvojčka Empack in "Logistics & Automation" se bosta 24. in 25. maja 2023 še bolj osredotočila na avtomatizacijo procesov, drug pomemben vsebinski sklop pa bo vzdrževanje.

Več informacij na www.empack-hamburg.com.