Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fachpack bo gostil posebno razstavo posvečeno oblikovanju embalaže.
Fachpack, sejem za embalažo, tehnologijo in povezane procese, bo ponovno v Nürnbergu (Nemčija) od 27. do 29. septembra 2022. Vodilna tema "spremembe embalaže" bo opazna tako v osrednjem sejemskem delu, kot tudi spremljevalnem programu. Letošnji Fachpack se bo raztezal v devetih razstavnih dvoranah in se bo v primerjavi z letom 2021 ponovno povečal.

#fachpack #embalaza #trajnost

Vodilna tema "Spremembe embalaže"
S to osrednjo temo želi letošnji Fachpack ozaveščati in pojasnjevati, kaj se dogaja v industriji embalaže. S tem želi zagotavljati usmeritve in spodbujati dialog v času, ki embalažno industrijo zaznamuje z močnimi trendi spletnega trženja in digitalizacije ter trajnosti

Fachpack tudi letos organizira obsežen program predavanj na forumih Packbox (dvorana 9) in Techbox (dvorana 3C). Partnerji iz embalažne industrije bodo organizirali program in povabili zainteresirane, da se pridružijo razpravam. Obravnavane bodo aktualne teme iz embalažne panoge, kot so pomanjkanje kvalificiranih delavcev, ozka grla v dobavni verigi/upravljanje dobavne verige, cene surovin in številne druge. Oba foruma sta strukturirana po dnevnih temah. Packbox se bo osredotočil na "Izkušnje in pričakovanja trga" (27.9.), "Trajnostno oblikovanje in materiali" (28.9.) ter "Digitalna in pametna embalaža" (29.9.). V okviru programa foruma Techbox bodo na sporedu "Inovacije in podnebna strategija" (27.9.), "Novi poslovni modeli v proizvodnji pakirnih strojev/ privabljanje in zagotavljanje kvalificiranih delavcev" (28.9.) ter "Učinkovitost in digitalizacija" (29.9.).

Posebna razstava o oblikovanju embalaže v hali 7
V hali 7 bo posebna razstava na temo oblikovanja embalaže z naslovom "Transition In Packaging By Design". Obiskovalci te si bodo lahko ogledali, kako lahko oblikovanje prispeva k trenutnim zahtevam trga glede embalaže. Predstavljene bodo različne ustvarjalne, tehnične in komunikacijske inovacije s področja oblikovanja embalaže.

Sveže, neobičajne ideje in celostno inovativni embalažni izdelki so deležni večjega povpraševanja kot kdaj koli prej. Obiskovalci bodo tovrstne realizirane projekte lahko našli na razstavnih prostorih zagonskih podjetij embalažne industrije v hali 5 oziroma na posebnem sponzoriranem skupnem razstavnem delu BMWi.

Trenutni seznam razstavljavcev in načrti dvoran so na voljo na spletni strani www.fachpack.de

Več informacij na www.fachpack.de.