Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fujifilm z novim evropskim sedežem podjetja odpira tudi razstavni salon Total Print Solutions (vir: Fujifilm).
Fujifilm je v Ratingenu pri Düsseldorfu (Nemčija) odprl svoj novi evropski sedež. Teiichi Goto, predsednik in izvršni direktor družbe Fujifilm Holdings Corporation, je ob tej priložnosti iz Japonske prispel v Nemčijo. V novih prostorih bo tudi razstavni oziroma predstavitveni prostor "Total Print Solutions".

#fujifilm #democenter #predstavitvenicenter #razvojnicenter

Teiichi Goto je v pozdravnem govoru poudaril dolgo tradicijo podjetja Fujifilm v Nemčiji: "Leta 1966 je Fujifilm najel majhno pisarno na Berlinski ulici v Düsseldorfu in ustanovil Fuji Photo Film Europe s samo tremi zaposlenimi. Od teh majhnih korakov na začetku se je poslovanje družbe Fujifilm Europe močno razvilo in preoblikovalo. Fujifilm je iz zgolj izzivalca postal vodilni na trgu številnih področjih industrije in ima danes v regiji več kot 6.000 zaposlenih."

Z odprtjem novega strateškega evropskega sedeža v Ratingenu podjetje ustvarja več prostora za inovacije, raziskave in razvoj za svojih 500 zaposlenih. Vse to v pisarniški stavbi, ki je okolju in podnebju še posebej prijazna. Fujifilm je odličen primer, kako je mogoče trajnostno in v prihodnost usmerjeno poslovanje združiti s sodobnimi in privlačnimi delovnimi mesti.

Da bi še povečali privlačnost in prisotnost družbe Fujifilm na trgu za stranke, partnerje in druge zainteresirane, so za javnost vzpostavili tudi razstavni prostor in različna predstavitvena območja s štirimi ključnimi temami: Work Style, Environment, Daily Life in Health (Način dela, Okolje, Vsakdanje življenje in Zdravje).

Najpomembnejša razstavna področja so:
  • Odprto inovacijsko središče (Open Innovation Hub): Novo odprto inovacijsko središče v Ratingenu je nadgradnja obstoječih središč v Tokiu in Silicijevi dolini. Objekt omogoča zunanjim partnerjem, da iz prve roke pridobijo izkušnje z osnovnimi tehnologijami znamke Fujifilm. Prav tako je priložnost za spoznavanje tehnologij, materialov in izdelkov, ki so še v razvojni fazi.
  • Razstavni prostor "Total Print Solutions": Razstavni prostor Total Print Solutions je še vedno v gradnji. Razstavni salon, ki je bil zasnovan po povsem novem konceptu, naj bi bil pripravljen do konca leta. Poleg predstavitve tiskarskih sistemov bodo podjetjem vseh vrst in velikosti na voljo tudi konkretni prikazi, kako lahko z uporabo ustrezne tiskarske tehnologije ponudniki storitev tiska svojim strankam ponudijo dodano vrednost.
  • Razstavni prostor "One-Stop-Solution" za zdravstvo: razstavljene tehnologije vključujejo endoskopijo, računalniško tomografijo, zdravje žensk, napredno oskrbo na domu in tehnologije na mestu oskrbe, kot so mobilne naprave - vse z možnostjo izboljšanja z REiLi, Fujifilmovo platformo za umetno inteligenco.

Več informacij na www.fujifilm.com.