Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
EyeC je izdal programsko opremo Proofiler različice 4.2. Nov je tudi skener za pregled tiskovin (vir: EyeC).
EyeC, strokovnjak za vizualne sisteme za pregled in nadzor tiskovin, je nedavno predstavil novo različico rešitve Proofiler 4.2. Uporabnikom serije rešitev EyeC Proofiler ponuja nove funkcije za nadzor Braillove pisave in črtnih kod ter različnih odstopanja odtisa/izpisa od vhodne predloge za tisk.

#nadzor #kontrola #kakovost #eyec #proofiler

Posodobitev programske opreme Proofiler različice 4.2 razširja funkcionalnost nadzora upodobitve Braillove pisave, ki odslej vključuje zaznavanje odvečnih vtisnjenih Braillovih pik. Novost je tudi preverjanje konsistentnosti črtnih kod, pri čemer se vse kode istega tipa preverjajo glede na skladnost z vsebino. Ta nadzor deluje z vsemi vrstami kod in z različno rabo teh. Preverjanje kakovosti upodobitve črtnih kod zagotavlja tudi odkrivanje napačnih vrst kod, nova funkcija vrtenja 45° omogoča tudi nadzor upodobitev kod na upognjenih in izbočenih površinah.

EyeC predstavlja tudi sistem EyeC Proofiler 900 RS/1050RS. Ta širi ponudbo v segmentu naprednih naprav (Premium) serije EyeC Proofiler. Trenutna različica podpira tudi novi omenjeni skener EyeC Proofiler 900 RSb/1050RS. Možnosti, kot so branje 1D in 2D kod, vrednotenje barvnih razlik ali uporaba orodij Pharma Security Workflow, omogočajo uporabo optičnega bralnika za nadzor kakovosti potiskanih pol, vloženk, etiket in drugih tiskovin velikega formata neposredno v tiskarni. Na ta način lahko izvajamo tudi vhodno in izhodno kontrolo materiala.

Več informacij na www.eyec.com.