Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Prilagajanje procesa na stopnji individualizacije je ključ do poslovnega uspeha v prihodnosti.
Pri podjetju Quadient se zavedajo, da individualizacija velja za ključni dejavnik poslovnega uspeha v prihodnosti, tako rekoč je megatrend tudi na področju izdelave embalaže in embaliranja. Odpira nove prodajne priložnosti, krepi zvestobo strank in podjetjem omogoča, da izstopajo iz konkurence. Obstaja jasna prednost za tiste, ki imajo v svoji ponudbi storitve individualizacije in lahko učinkovito obravnavajo tudi najmanjša naročila brez večjega napora ali stalnih predelav strojev. 

#quadient #individualizacija #personalizacija

Quadient bo v ta namen na letošnjem Fachpacku predstavil lastne rešitve individualizacije v tisku embalaže in procesih embaliranja. Predstavili bodo možnosti individualiziranega tiska, označevanja, etiketiranja, kodiranja, pa tudi kuvertiranja, naslavljanja skeniranja in sortiranja. vse to bodo v živo predstavili z uporabo različnih materialov, predmetov različnih oblik in podobno.

Bistvo njihove predstavitve bo javnost seznaniti s popolnoma agilnim nadzorom tovrstnih individualiziranih procesov, torej popolnoma avtomatiziranih proizvodnih postopkov, vključujoč pridobivanje podatkov za dinamično tiskanje, kuvertiranje itd. s stalnim nadzorom in arhiviranjem dokazov in dokumentacije o obdelavi. V živo bodo predstavili različne sisteme individualizirane proizvodnje, ki v enem združujejo prilagodljivost, učinkovitost in produktivnost.

Več informacij na www.quadient.com.