Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
10. Online Print Symposium 2023: Napovedani so prvi govorniki.
23. in 24. marca 2023 bo dogodek Online Print Symposium (OPS) ponovno potekal v münchenskem znanstveno-kongresnem centru (Nemčija). Dogodek, uveljavljen v industriji spletnega tiska, poteka že 10. po vrsti in privablja tako velikane tega segmenta industrije kot novince, vsem vpletenim pa ponuja mednarodno platformo za izmenjavo idej, mnenj in podobnega. Na njem uveljavljeni predavatelji ponujajo predavanja z vseh pomembnih področij: masovna prilagoditev, digitalno trženje, digitalna transformacija, spletni tisk in krizno upravljanje in številnih drugih. Moto prihajajoče obletnice dogodka je "Empowering the Future of Print - Opolnomočenje prihodnosti tiska".

#ops #onlineprintsymposium #spletnitisk #simpozij

Edinstveni industrijski dogodek v München redno privablja številne nacionalne in mednarodne udeležence iz tiskarske skupnosti s podporo e-poslovanja. Organizirata ga podjetje Zipcon consulting in nemško združenje za tisk in medije (bvdm).

Z dvema večernima dogodkoma OPS ponuja dodatne in številne priložnosti za mreženje.

Generalni direktor podjetja Cimpress, Robert Keane, bo glavni govorec prihajajočega simpozija, ki bo ponudil vpogled v prihodnost usmerjen razvoj spletnega tiska.

Drugi pomembni govorniki bodo še: dr. Ralph Dittmann, generalni direktor podjetja WKS Druckholding, ki se bo lotil teme trajnosti s prav posebnega zornega kota; Tobias Kaase, generalni direktor, in Dominik Haacke, vodja ključnih kupcev e-trgovine pri podjetju Mediaprint Solutions, bosta predstavila prediktivno proizvodnjo, medtem ko bo dr. Christian Maass, MD & CDO Thomann Music, udeležencem poročal o trendih v e-trgovini v letu 2023. Eno predavanje bo imel tudi Bernd Zipper, direktor podjetja Zipcon Consulting, in sicer na temo razvoja in trendov v industriji spletnega tiska.

Za predstavitve pa so se prijavila tudi inovativna zagonska podjetja, ta so na zadnjem simpoziju požela izjemen interes.

Partnerji OPS
OPS bodo vnovič spremljali vrhunski partnerji: Sappi je spet platinasti partner, Z rissc, Ctrl-s in Xeikon pa ponovno podpirajo dogodek kot dolgoročni partnerji. Prvič dogodek podpira tudi Lead Print. Vsi partnerji dogodka OPS bodo imeli svoj vzporedni razstavni dogodek.  

Več informacij na www.online-print-symposium.de in v koledarju dogodkov.