Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
IST Metz se pripravlja na dogodek UV Days 2023 z otvoritvijo novih dodatnih prostrov.
Od 4. do 6. julija 2023 bo v Nürtingenu (Nemčija) že enajstič zapored potekal največji hišni dogodek na temo UV, LED in excimer tehnologije. Kot del tega industrijskega srečanja bo IST METZ slovesno odprl svoj novi UV tehnološki kampus, vključno z razvojnim laboratorijem LED LAB.

#istmetz #uvdays #uvtisk

Dododki UV Days že od leta 2002 pomenijo strokovno znanje iz prve roke, pester program in koristne stike s panogo. Skozi leta so se iz dogodka seminarskega značaja in okoli 100 povabljenih razvili v največji hišni sejem optičnih sistemov. »Raznolikost aplikacij, prikazanih na UV Days, se je izjemno povečala. Ponovno pričakujemo široko paleto razstavljavcev in partnerjev z zelo različnimi pogledi na temo UV tehnologije,« pravi Tim Sterbak, generalni direktor IST METZ, ki se veseli dogodka, ki bo potekal poleti.

Odprtje novega UV-tehnološkega kampusa in LED LAB-a je bistvo prihajajočega letošnjega internega dogodka. Novi prostori naj bi se uporabljali kot platforma za raziskave in znanje ter ponujali prostor za obiske strank, tečaje, usposabljanja in laboratorijske teste v živo na kraju samem ali prek spletnega prenosa. Poleg obiska tega sejma se obiskovalci UV Days lahko prijavijo na različna predavanja, seminarje in drugo.

Več informacij v koledarju dogodkov.