Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Sejem digitalnega tiska, velikoformatnega tiska oznak in oglaševanja na splošno.
V okviru koncepta EXPO 4.0 v Stuttgartu (Nemčija) bo svoja vrata ponovno odprl sejem Wetec, katerega osrednja tema v vseh vidikih bo digitalni tisk. Predvsem bo predstavil povezane rešitve področja velikformatnega digitalnega tiska, digitalnega promocijskega tiska, oglaševanja na splošno in podobno.

#wetec #digitalnitisk #velikoformatnitisk #oglasevanje #promocija

Ne glede na to, ali gre za ploter, digitalni tiskalnik, osvetlitvene table ali digitalne oglaševalske in informacijske sisteme, wetecov sejemski profil ponudbe pokriva široko paleto oglaševalskih aplikacij. Letos bodo sodelovala podjetja, kot so Mimaki, Mutoh, swissQprint in Inapa Complott GmbH. Organizator se že veseli vnovičnega dejanskega srečanja po obdobju pandemije koronvairusa.

Tehnologije digitalnega tiska
Podjetje SwissQprint bo na sejmu predstavilo najnovejši razvoj izdelkov in atraktivne aplikacije digitalnega tiska. Na ogled bo uveljavljen ploski tiskalnik Nyala, katerega četrta generacija je opremljena z novo tehnologijo tiskalne glave. Nazivna upodobitvena ločljivost 1350 dpi v kombinaciji z natančnim brizganjem kapljic barvila omogoča ustrezno visoko kakovost izpisov. Predstavljene bodo tudi neonske barve za UV tisk ter možnosti reliefnega tiska in lakiranja.

Na stojnici podjetja Mimaki lahko obiskovalci pričakujejo novosti, kot so solventni tiskalnik (C)JV330-160, rezalni ploter serije CG-AR in ploski UV-LED tiskalnik velikega formata za industrijski tisk. Na voljo za ogled bodo tudi številni tiskani vzorci različnih grafičnih aplikacij.

Mutoh bo razstavljal svojo najnovejšo digitalno tiskarsko opremo za direktni tisk, sublimacijski tisk, tisk aplikacij oznak in panojeev. Poudarek bo predvsem na aktualnih tiskalnikih z eno in dvema brizgalnima glavama, to so tiskalniki serije XpertJet Pro za tisk oznak in panojev, in na novem kompletu črnil za uporabnike, ki iščejo bolj trajnostne rešitve digitalnega tiska. Predstavili bodo tudi tiskalnik XpertJet 1682SR Pro, ki prihaja na trg z zdravju neškodljivim kompletom črnil MS51 in prav tako zasnovo z dvema brizgalnima glavama.

Na sejmu bo prisotno tudi podjetje Probo Print GmbH. Predstavili bo široko paleto novih tiskovnih materialov, ki so med drugim usmerjeni v trajnost.

Poleg stojnic bo na voljo tudi program predavanj in demonstracij v živo, The Wrap Institute (TWI).

Na voljo tudi brezplačne dnevne vstopnice
Wetec bo potekal v sejemskem centru EXPO 4.0 skupaj z vodilnim evropskim sejmom za dodelavo in promocijo tekstila TecStyle Visions in oglaševalskim sejmom GiveADays v dvoranah 3, 5 in 7 sejmišča v Stuttgartu. Brezplačna dnevna vstopnica Wetec , ki vam omogoča tudi obisk vseh dogodkov sejemske mreže EXPO 4.0, je brezplačno na voljo z akcijsko kodo "WETEC23JOINUS". Za naročilo vstopnic kliknite tukaj.

Več informacij v koledarju dogodkov.