Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
V Luzernu v Švici bodo vnovič dnevi Hunkeler Innovationdays.
Po odpovedih zadnjih dveh let, povezanih s korono, bodo dnevi Hunkeler Innovationdays leta 2023 znova zaživeli od 27. februarja do 2. marca letos. Dogodek bo kot običajno potekal v razstavnih dvoranah v Luzernu (Švica) in z več razstavljavcev kot kdaj koli prej. Na voljo so brezplačne vstopnice.

#hunkeler #innovastiondays #avtomatizacija #digitalizacija

Glavna tema sejma bo avtomatizacija naslednje generacije in avtomatiziranim delovnim procesom. Mnogi od skoraj 100 razstavljavcev imajo načrtovane evropske in tudi svetovne premiere.

Skoraj vsi vrhunski ponudniki digitalnega tiska bodo ponovno navzoči na razstavišču v Luzernu. V svoji štirinajsti izvedbi ima mednarodno pomembno industrijsko srečanje geslo "Next Level Automation". Poudarek Hunkeler Innovationdays 2023 bo na celostni avtomatizaciji poteka dela. Ker naklade opazno upadajo, se stopnja spreminjanja proizvodnih linij povečuje. Ročno vodenje in upravljanje teh je zato nujno zmanjšati ali celo popolnoma odpraviti. To namreč prihrani stroške in poveča donosnost. Na novih proizvodnih sistemih Gen8 bo Hunkeler prikazal napredek avtomatizacije proizvodnih procesov.

Približno 100 partnerjev bo v hali 1 in 2 predstavilo najnovejše rešitve za vse, kar je povezano z digitalnim tiskom in dodelavo. Med njimi je večina znanih proizvajalcev tiskarskih in dodelavnih sistemov, razvijalcev programske opreme ter dobaviteljev dodelavnega in drugega grafičnega potrošnega materiala. Tako kot na prejšnjih izvedbah sejma bodo nekateri razstavljavci izkoristili Hunkeler Innovation Days za predstavitev svojih novosti kot evropskih ali svetovnih premier.

Med industrijskimi sejmi imajo Hunkeler Innovation Days edinstven prodajni pomen: znani proizvajalci se tam srečajo z lastniki, direktorji in strokovnjaki tiska na sorazmerno majhnem prostoru. Zaradi tega je to mednarodno industrijsko srečanje edinstveno na svetu. Več razstavljavcev je povezanih v mrežo in predstavljajo sorodno in od proizvajalca neodvisno proizvodnjo. Obiskovalci tako dobijo vpogled v raznolike scenarije z visoko stopnjo praktične vrednosti.

Zainteresirani se lahko registrirajo na dogodek na www.innovationdays.com. Vstop na Hunkeler Innovationdays 2023 je brezplačen.

Več informacij v koledarju dogodkov.