Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Ulmex in Zecher bosta zastopana skupaj na letošnjem sejmu ICE Europe.
Ulmex in Zecher se bosta skupaj predstavila na sejmu ICE Europe 2023 v Münchnu (Nemčija). Obe podjetji že več let sodelujeta in se podpirata pri prodaji aniloks valjev in laserskih čistilnih sistemov.

#ulmex #zecher #anliks #čiščenje #iceeurope

Pod geslom »Vaš popoln partner za vaš projekt tiska« bodo obiskovalce sejma ICE Europe 2023 seznanjali o aktualnih novostih obeh podjetij, kot so nadgrajen laserski čistilni sistem Evolux, nova tehnologija Evolux Smart Technologie za mobilno lasersko čiščenje ali najnovejša posodobitev mobilne aplikacije Zecher za storitev Predictive Maintenance, prediktivnega vzdrževanja aniloks valjev.

Ulmex na sejmu ICE Europe predstavlja bolj kompakten in ergonomski Evolux 2000, ki zaradi povečane stabilnosti in zanesljivosti obljublja še boljše rezultate čiščenja. To omogoča predvsem funkcija Speedy Clean.

Podjetje Zecher, ki v letu 2023 praznuje 75. obletnico delovanja, bo ponudilo več informacij o aniloks rasterskih valjih in rokavih z gravuro SteppedHex ter o aplikaciji Zecher. Najnovejša posodobitev omenjene aplikacije omogoča uporabnikom, da naredijo še en korak k učinkovitejšemu prediktivnemu vzdrževanju svojih valjev. S pomočjo semaforja (zelena, rumena, rdeča) lahko uporabniki po vnosu rezultatov pregleda takoj vidijo, kateri aniloks valji zahtevajo ukrepanje. Vnos rezultatov pregleda je možen tudi za valje tretjih proizvajalcev, le da je vnos ročen.

Več informacij na www.ulmex.com in www.zecher.com.