Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
EyeC ProofRunner Wide Web je zasnovan za nadzor tiska iz zvitkov širine od 900 do 1700 mm. (vir: EyeC)
Hamburški ponudnik sistemov za nadzor kakovosti tiska, EyeC, širi svojo ponudbo z novostjo za nadzor širokoformatnega neskončnega tiska. EyeC ProofRunner Wide Web ponuja 100-odstotni nadzor pri kateri koli hitrosti tiska.

#eyec #nadzor #kontrola #kakovost #neskončnitisk #tiskizzvitka

Novi neposredni nadzorni sistem je zasnovan za 100-odstotno kontrolo kakovost upodobitev na širših sistemih neskončnega tiska širine zvitkov do 1.700 mm. Rešitev lahko deluje samostoječe ali integrirano na tiskarski ali rezalni stroj. Intuitiven in večjezičen uporabniški vmesnik naj bi po navedbah proizvajalca omogočal hitro nastavitev kontrole tudi bolj kompleksnih opravil.

ProofRunner Wide Web ima 8k barvno kamero za skeniranje. V popolnoma avtomatiziranem procesu nadzora na začetku primerja natisnjeno podobo z datoteko PDF za tisk. Posebej generirana kontrolna maska, ustvarjena v pripravi za tisk, določa testna območja. Besedilo, grafika, barvna odstopanja, spremenljivi podatki ter kode 1D in 2D se na tiskovini glede korektnosti upodobitve preverijo 100 % zanesljivo. Kot trdijo v podjetju EyeC, tehnologija samodejno zazna nepopolnosti in operaterja v realnem času opozori na pomembna odstopanja.

Poročilo nadzora, ki je izdelano na koncu vsakega posla, se uporablja za sledenje, analizo in nadaljnjo komunikacijo. Samodejno ustvarjen dokument je namenjen zagotavljanju uporabne validacijske podpore, na primer pri pripravi na izvajanje presoj kakovosti in s tem povezanih zahtev standarda ISO.

Več informacij na www.eyec.com.