Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Print21 v Ljubljani bo združen s sejmom PromoDays.
Print21 je sejem grafičnih tehnologij, ki zajema vse od majhnih aplikacij tiska do velikoformatnih. Predvsem se osredotoča na segment tiska oznak in promocijskih aplikacij, digitalnega komercialnem tiska, tekstilnega tiska, tiska etiket in drugih manjših aplikacijah. Letos v Ljubljani bo združen z dogodkom PromoDays. Dogodka sta za obisk brezplačna, potrebna je prijava.

#print21 #promodays #sejem

Dogodek organizira hrvaška sorodna grafična revija Print Magazin, ki po nekaj letih izkušenj z organizacijo različnih prireditev v regiji vidi potrebo po organizaciji resnejšega in večjega grafičnega dogodka oziroma sejma. Print21 je bil prvič organiziran na Zagrebškem velesejmu, na enem mestu združuje distributerje, tiskarje in uporabnike tiskarskih storitev v regiji, obiskovalcem pa predstavil rešitve in priložnosti na nekaterih najbolj donosnih in najhitreje rastočih področjih tiskarske industrije.

Poleg sejma se na dogodku vzporedno odvija tudi konferenčni del, ki je organiziran v sodelovanju z različnimi grafičnimi in marketinškimi strokovnjaki, sodelujočimi podjetji in visokošolskimi grafičnimi izobraževalnimi ustanovami.

Letošnji Print21 pa bo združen tudi s sejmom promocijskih izdelkov PromoDays, ki je lani prvič potekal v Zagrebu. PromoDays bo združil priznane regionalne ponudnike in lokalne proizvajalce promocijskih izdelkov, poslovnih daril, spominkov in tekstila, ki bodo prikazali trende za leto 2023.

Več informacij v koledarju dogodkov.