Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nanodiy bo na sejmu Print21 predstavlja DTF rešitve.
V tiskarskem svetu je svoje mesto našel sistem Nanodiy Advanced Plus 42 cm. Tiskalnik ima dve izpisni glavi I 3200, ki zagotavljata stabilnost, hitrost in kakovost izpisov. Zahvaljujoč svojim dimenzijam je sistem prostorsko varčen, a kljub temu zagotavlja visoke hitrosti tiska.

#print21 #promodays #dtf #nanodiy #advanced

Večje tiskarne se za tovrstni sistem odločijo, ker so prepoznali, da lahko s prostorsko nezahtevnostjo razvijejo svoje poslovne ideje, saj preostanek prostora izkoristijo za druge stroje. Del sistema je tudi zanesljiva rastrsko procesna oprema (RIP), ki zagotavlja kakovost in hitrost tiska.

Razvojni tim podjetja Nanodiy pripravlja tiskalniški sestav Advanced 30 cm z dvema glavama XP 600, ki bosta ob standardnem barvnem naboru CMYK uporabljali še dve dodatni barvi: svetlo cian (angl. LightCyan - Lc) in svetlo magenta (angl. LightMagenta - Lm). S tema dvema novima dodatnima barvnima kanaloma bo tiskalnik namesto 4 procesnih barv uporabljal skupno 6 primarnih barv. Na ta način bo izpolnjena tudi potreba po izpisih z večjim barvnim obsegom.

Več informacij v koledarju dogodkov in na nano-diy.com.