Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Posebnost njihovih izdelkov so različni dodelavni učinki. 
Og grafika d.o.o. se lahko pohvali z več kot 70-letnimi izkušnjami in tradicijo na področju tisk. Predstavlja največjega ponudnika koledarjev in promocijskih tiskovin v Republiki Hrvaški.

#oggrafika #print21 #promodays #promocijsketiskovine #promo

Og grafika d.o.o. med drugim nudi širok spekter proizvodov vse od papirja, knjig – mehke in trde vezave, brošur in katalogov. S temi izdelki predstavlja zanesljivega partnerja različnim tiskarnam digitalnim studiom in marketinškim agencijam pri njihovem poslovanju.

Na sejmu v Ljubljani se bodo v segmentu »promo« predstavili s skupino proizvodov »custom made«, med katerimi bodo zvezki, rokovniki, koledarji, planerji, na voljo bodo tudi knjige.

Danes, ko zahteve trga, kupcev in življenjskega sloga skoraj vedno zahtevajo nekaj novega, je cilj trženja izdelkov biti univerzalen in privlačen.

Specifičnost izdelave zvezkov in planerjev danes zaznamujejo posebnosti, kot so UV lak, »soft touch« žametna plastifikacija, svetleči dodatki, pa tudi vgradnja radirk v zvezke in svinčnike. Vse to je del njihove proizvodnje, ki si jo boste lahko ogledali na razstavne prostoru in se sami prepričali o kakovosti izdelave.

Več informacij v koledarju dogodkov in na og-grafika.hr.