Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
SDX Group na sejmu predstavlja številne blagovne znamke v svoji ponudbi.
SDX Group je poljski proizvajalec promocijskih izdelkov vrhunske kvalitete. Na trgu so prisotni od leta 2015, njihov uspeh pa je zagotovljen z individualnim pristopom do kupcev in uslugami z najvišjim standardom.

#sdx #sdxgroup #promocijskiizdelki #print21 #promodays

So člani najbolj pomembnih združenj, kot sta PSI in PIAP. Imajo certifikate ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015. Na sejmu v Ljubljani bodo predstavili svoje najbolj pomembne blagovne znamke iz svoje ponudbe.

TheChallenge® blagovna znamka predstavlja športna oblačila, kot so majice s kratkimi rokavi in kratke hlače za ekipe nogometašev in košarkarjev, pa tudi športne hlače in trenirke. Ponudbo dopolnjujejo še proizvodi, kot so brisače iz mikrovlaken (ki se hitro sušijo), bombaža (s tiskom različnih velikosti), torbe s pasom in posebnim žepom za žogo in druge vrste torb.

Marka Bee2® je znamka torb visoke kakovosti, torb s pasom, torb za tablete, kozmetične torbice in večfunkcionalnih šalov in kap.

PrintLook® je blagovna znamka, ki ponuja luksuzna kopalna ogrinjala, izdelana iz visokokakovostnih materialov, z možnostjo vezenja poljubne blagovne znamke ali s sublimacijskim tiskom. Ogrinjala so posebej mehka in prijetna telesu. Izdelki so idealni za hotele, SPA salone in tudi za domačo uporabo.

Caprilla® je blagovna znamka, ki je nastala v želji po edinstvenih proizvodih in strasti po deljenju teh z drugimi. Izdelki so namenjeni posebnim kupcem, vključujejo pa blazine, odeje in brisače.

Več informacij v koledarju dogodkov in na sdxgroup.pl.