Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Baumer hhs bo svoje rešitve predstavil na Interpacku. (vir: Baumer hhs)
Na letošnjem Interpacku od 4. do 10. maja v Düsseldorfu (Nemčija) se Baumer hhs osredotoča na nove možnosti izboljšane trajnosti embalažnih aplikacij. Te bodo predstavili pod motom "Less is more - Saving resources with sustainable packaging solutions / Manj je več - varčevanje z viri s pomočjo trajnostnih embalažnih rešitev".

#baumerhhs #interpack #dzsgrafik #xmelt #lepljenje #lepilo #logistika

S predstavitvijo v živo bo Baumer hhs v Düsseldorfu prikazal aplikacije lepljenja, ki varčujejo z energijo in viri. Obiskovalci bodo lahko spoznali biološka lepila Xmelt Bio, še posebej bo zanimiva predstavitev uporabe nizkotemperaturnega vročega lepila Xmelt.

Baumer hhs bo na Interpacku 2023 predstavil tudi inteligentne rešitve za vezavo naloženih transportnih palet, namesto povezovalne folije bodo pakete na paleti povezali samolepilnimi sredstvi. Na ta način se v logistiko bistveno zmanjša poraba folije in s tem odpadke. Poleg tega je odpravljen en delovni korak pri prevzemu blaga, saj pri depaletizaciji ni potrebno odstranjevanje skrčljive folije.

Baumer hhs bo na Interpacku prikazal tudi rešitve za nanos na pritisk občutljivih lepil oziroma tovrstnih samolepilnih sredstev v izdelavi e-trgovinske embalaže. Ta namreč predvsem zahtevajo enakomeren nanos.

Baumer hhs na Interpacku predstavil tudi novo elektronsko zasnovano delta glavo za aplikacije tesnjenja kartonske embalaže. Do sedaj so se v ta namen uporabljali hidravlični ventili.

V času sejma bodo zainteresiranim omogočili tudi obiske na sedežu podjetja v ​​Krefeldu (Nemčija), kjer si bo možno ogledati širši obseg aplikacij nanašanja lepil v proizvodnji embalaže z zagotavljanjem kakovosti.

Več informacij na www.baumerhhs.com in www.grafik.si.