Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
V ponudbi imajo tudi rešitve znamke Cron.
Stroje različnih proizvajalcev, torej CTP sisteme za fleksotisk, ofsetni tisk in sitotisk, podjetje Prepress Print d.o.o. uspešno zastopa, prodaja in servisira v Jugovzhodni Evropi (Srbija, Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Severna Makedonija, Kosovo, Albanija, Madžarska, Romunija in Bolgarija), zahvaljujoč več kot 30-letnim izkušnjam zaposlenih.

#cron #prepressprint #fleksotisk #ofsetnitisk #sitotisk #solna #techkon

BREZPLAČNO vzdrževanje in brezplačni servis sta potrditev kakovosti prodane naprave, s katero končnim uporabnikom jamčijo konkurenčno poslovanje.

V segmentu tiska zastopajo tudi proizvajalca tiskarskih strojev Solna. Za potrebe dodelave pa nudijo lepilne in zgibalne stroje proizvajalcev Versor in Rolam, izsekovalne sisteme znamke Eureka, stroje za izdelavo kartonske embalaže, ovitkov in trdih platnic Sinwei, visokoprecizne stroje Wista za perforiranje poštnih znamk, sisteme Znep za izdelavo eko vrečk. Za vse stroje in naprave nudijo popolno podporo 24/7 skozi vse leto.

Zastopajo in servisirajo tudi rešitve znamk: CIM, McLantis, Heights, DAM, Founder, StudioRIP, KodakPrinergy, Hybrid, Techkon, PDA.

Več informacij v koledarju dogodkov in na www.cron-europe.com.