Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
BST lansiral sistem BST Tube Scan Eagle View za nadzor kakovosti.
V optimalnih prostorskih dimenzijah sistem BST TubeScan Eagle View omogoča pregled, nadzor in funkcijo desetkratne povečave odtisov, kar omogoča neporedni nadzor kakovosti tiska oznak, rastra, RFID aplikacij in podobnega.

#bst #tubescan #nadzor #kakovost #kontrola

Na letošnjem sejmu Labelexpo Europe v Bruslju (Belgija) bo podjetje BST predstavilo tudi aktualne inovacije iz družine rešitev TubeScan. Predstavljene bodo kot delujoče v dejanskih proizvodnih okoljih sektorja embalaže in tiska etiket. Predvsem bo poudarek predstavitev na novem grafičnem uporabniškem vmesniku.

»Naši sistemi zagotavljanja kakovosti so v vseh pogledih optimizirani za raznolike potrebe ljudi in industrije. To so lahko upravljavci tiskarn z njihovimi ekonomskimi interesi na eni strani in ljudje, ki upravljajo stroje, na drugi strani,« pojasnjuje inženir in produktni vodja za TubeScan, Stephan Krebs.

"Naša patentirana tehnologija pomaga zmanjšati čas namestitve, obratovalne stroške, reklamacije in odpadke na minimum, hkrati pa zagotavlja odličnost tiskovin. Hkrati poenostavlja nadzor procesa, tako da so kritični dogodki zaznani hitro, odzivni časi pa se skrajšajo z intuitivnim nadzorom, ki v realnem času beleži in prikaže vse karakteristike tiskarskih procesov«, še dodaja.

Rešitve TubeScan je mogoče integrirati v skoraj vse tiskarske stroje zaradi njihovih kompaktnih dimenzij: edina zahteva je le prostor v dolžini merjenja 125 milimetrov in v smeri vodenja papirja. Modularni koncept podpira nadzor tiska papirja iz zvitka širine od 150 do 1700 milimetrov. Na Labelexpu bo BST predstavil tudi neposredni nadzorni sistem tiska spremenljivih črtnih kod in alfanumeričnih nizov.

Več informacij na www.bst.elexis.group.