Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
S katalogom "ProPapier" Berberich predstavlja novo marketinško orodje.
Nemško podjetje Berberich s svojim novim marketinškim orodjem, vzorčno mapo "ProPapier" pojasnjuje, zakaj papir ne bo izgubil na pomenu niti v vse bolj digitaliziranem svetu. Neologizem "papirnat" opisuje nezgrešljiv občutek in neposredno čutenje papirja.

#berbereich #marketing #vzorcnamapa #vzorcnikatalog #propapier #papierisch

"Papir je popoln za posredovanje močnih, čustvenih oziroma tipnih sporočil na najboljši možen način,« pravi vodja trženja Britta Ketzler. Marketinško orodje "ProPapier" v kompaktnem formatu A5 predstavlja edinstvene prednosti uporabe papirja. Izbor različnih kakovosti papirja in tehnik dodelave daje vsakemu sporočilu karakter na svoji strani.

»Videti, vohati, tipati, celo okušati in biti presenečen nad tem – vključeni so vsi čuti, poslana sporočila so lahko trajnostna in na ta način je lahko zgrajen most v digitalni svet s pomočjo uporabe razširjene resničnosti in pametnih telefonov,« pravijo v Berberichu. S "ProPapier" želi Berberich svojo široko paleto izdelkov narediti oprijemljivo v sodobni obliki za tiskarje, industrijo, agencije in kreativne ljudi.

Podjetje Carl Berberich GmbH je bilo ustanovljeno leta 1863 v Heilbronnu (Nemčija) in je danes edino neodvisno družinsko podjetje za veleprodajo papirja v Nemčiji. Berberich trenutno zaposluje približno 350 ljudi na sedežu v ​​Heilbronnu in v sedmih servisnih centrih v Nemčiji in Avstriji. Podjetje ponudbo deli na Berbereich Papier (grafični papir, naravni in specialni papir, karton, pisarniški papir, kuverte, poštne ovojnice) in Berberich Systems (knjige vezane s spiralo/obroči, mape, oblikovalske knjige, embalaža, koledarji, fascikli).

Več informacij na www.berberich-papier.de.