Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Letošnji simpozij Online Print bo potekal 14. in 15. marca v Münchnu (Nemčija).
Steffen Tomasi, izvršni direktor Flyerline Switzerland, bo podal jasno sporočilo v svojem sklepnem govoru na temo "Pritisk prihodnosti: Prilagodite se ali pa boste pozabljeni. Kajti tisti, ki ne gredo v korak s časom, so za časom". Digitalizacija je nujna in samo tisti, ki pogumno sledijo razvoju, obstanejo.

#onlineprint #simpozij #digitalizacija #zagonskapodjeta #ui #umetnainteligenca

Med govorci bo letos tudi Davis Zöllner, znan po svojem uspehu v televizijski oddaji “Levji brlog”, kjer je kot najmlajši ustanovitelj navdihnil investitorja Carstena Maschmeyerja za njegovo zagonsko podjetje. Davis Zöllner začenja digitalno revolucijo s tiskom vizitk.

Tijmen van den Elzen iz podjetja Engaige pa bo predstavil, kako umetna inteligenca spreminja storitve za stranke in lahko zagotavlja boljše storitve kot ljudje. Razpravljal bo o možnostih podpore 24/7, priložnostih za znižanje stroškov in o tem, kako umetna inteligenca presega človeške meje glede odzivnosti, natančnosti in učinkovitosti.

Thomas Beguin, soizvršni direktor pri IXXI, gleda na umetno inteligenco z drugačne perspektive. Kot pionir na tem področju bo delil izkušnje poroča o napakah, ki jih je obravnaval s pomočjo umetne inteligence, kakšne učinke je imela na njegovo podjetje in kaj se je iz tega naučil.

Predstavitev inovativnih zagonskih podjetij bo en izmed vrhuncev dogodka OPS. V "pitchu" bodo mlada podjetja imela priložnost predstaviti svojo idejo, poslovni model in tržnost. Prvotni načrt je bil, da se na OPS predstavi šestim tovrstnih, a se jih bo zaradi visoke kakovosti zelo zanimivih prijavljenih po odločitvi organizatorja predstavilo kar sedem.

Letošnja novost je tudi uvedba aplikacije skupnosti OPS, ki bo zdaj na voljo vsem udeležencem. Ta platforma omogoča obiskovalcem simpozija lažjo izmenjavo idej, mreženje in prejemanje dodatnih informacij o dogodku. Aplikacija “OPS 2024” je na voljo v vseh spletnih trgovinah mobilnih aplikacij.

Več informacij na www.online-print-symposium.de.