Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Skupina Agergaard na Drupi predstavlja svojo ponudbo dodatne opreme in potrošnega materiala za ofsetni in fleksotisk.
Skupina Agergaard bo na prihajajoči Drupi predstavila svoje strojne komponente in dodatno opremo ter potrošni material za fleksotisk in formatni ofsetni tisk. Sem spadajo AGSflexo komorna tesnila raklov in rakli za večjo razpoložljivost tiskarskega stroja, komorni sistemi raklov AkeBoose, sistemi za oskrbo s črnilom in vgradne tiskalne enote ter tiskarske enote EKS za fleksotisk materialov v zvitku in materialov v formatu.

#drupa #agergaard #felksotisk #ofsetnitisk #rakel #sistemi #premazovanje #akebose #agsflexo #novatk

Obiskovalci bodo lahko spoznali tehnologijo raklov v komori s funkcijo "plug-and-play - namesti in uporabljaj" za vgradne enote za premazovanje v povezavi z enoto za dovajanje premazov LQ1. Ta koncept omogoča učinkovito obdelavo materialov s posebnimi barvami manjših količin v delovnem tokokrogu, saj po nanosu v sistemu ostane malo ostanka barve.

Na ogled bo tudi komorni sistem raklov Nova TK ALL-in-One, ki ga je mogoče upravljati brez dodatnega orodja. Sistem raklov v komori Nova XLS iz nerjavečega jekla je stabilna in površinsko odporna alternativa komoram iz ogljikovih vlaken. Tiskarjem, ki iščejo rešitve za nemoten tisk s hitro sušečimi vodno osnovanimi barvami in premazi, AkeBoose ponuja posebno zasnovo komornega sistema z vlažilno enoto ESS.

Pod okriljem skupine Agergaard delujeta dve podjetji: Agergaard Graphic Supplies in AkeBoose. Skupina oskrbuje mednarodno embalažno in tiskarsko industrijo s tiskarskim potrošnim materialom, dodatno opremo in tiskarskimi enotami ter storitvami za fleksotiskarske stroje.

Več informacij na www.agergaard.de.