Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Mailtropolis of Tomorrow, omrežena rešitev za pošiljanje pošte in komunikacijo, ki združuje vrhunsko tehnologijo, učinkovitost in povezljivost.
Quadient bo na letošnji Drupi (hala 6, razstavni prostor 6F30) predstavil tehnologije prihodnosti za segment direktne pošte, ki obljubljajo nove možnosti komunikacije. Obiskovalci njihovega razstavnega prostora bodo lahko spoznali MACH 9DS, dinamično barvno rešitev za tisk pisemskih ovojnic, ki je vgrajena v sistem DS-700iQ za izdajo masovne direktne pošte.

#drupa #quadient #posta #direktnaposta #naslavljanje #saas

Podjetje Quadient bo predstavilo integrirane strojne in programske rešitve, ki lahko poštno produkcijo nadgradijo na višjo produkcijsko raven. Med drugim bodo obiskovalcem na voljo:
  • Sistem DS-1200 G4i - stroj za vlaganje poštne vsebine s črno-belim tiskanjem naslovov, ki postavlja nove standarde učinkovitosti masovnega pošiljanja.
  • Novi stroj za vlaganje poštne vsebine DS-700iQ na novo opredeljuje inteligentno pošiljanje s svojo napredno digitalno integracijo, ki ponuja najvišjo stopnjo prilagodljivosti in inteligence.
  • Avtomatizirani sistem za upravljanje dokumentov AIMS, povezan s stroji za vlaganje poštne vsebine, zagotavlja, da se vsakemu poštnemu sporočilu sledi z največjo celovitostjo in varnostjo.
  • Razpon rešitev za tiska naslovov od črno-belega do barvnega tiska.
  • Programska rešitev Impress v kombinaciji s strojno opremo lahko digitalizira pretok pošte in jo pripravi za potrebe prihodnosti
  • Inspire Evolve, zmogljiva rešitev za upravljanje komunikacije s strankami SaaS, ki omogoča ustvarjanje komunikacije znotraj oddelka in na različnih kanalih.


Več informacij na mail.quadient.com.