Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Adobe Systems je najavil že 11. tekmovanje za oblikovalsko nagrado Adobe (Adobe Design Achievement Awards - ADAA). ADAA kampanja je osnovana na 15 jezikih, v prihajajočem tekmovanju sta dodani posebni kategoriji za dijake in študente grafičnih študijev.


Logo tekmovanja ADAA 2011.

Tekmovanje poteka enkrat letno in združuje najboljše študente iz univerz po vsem svetu s področij grafičnega oblikovanja, fotografije, ilustracije, animacije, digitalne filmske produkcije, grafičnega razvoja in računalniške grafične umetnosti. Namen dogodka je prepoznati njihove najboljše dosežke, katere so razdelili v tri ocenjevalne kategorije: oblikovanje iger, spletna analitika in mobilna analitika. Zato bi bilo napredka posebej nagrajeni za te prihodnje območja. Podelitev nagrad bo predvidoma v mednarodnem oblikovalskem kongresnem centru (International Design Alliance - IDA) v Taipeiju (Tajvan) v oktobru 2011.

Roki za oddajo projektov so: 28. januar 2011, 29. april 2011 in 24. junij 2011. Finalisti bodo povabljeni na podelitev nagrad v Taipei, kjer bodo poleg nagradnih nagrad prejeli tudi programske pakete Adobe.

Podrobne informacije glede prijav, rokov, kategorij in ostalega v zvezi z ADAA najdete na www.adobeawards.com.