Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Tiskanje z belim barvilom omogoča izjemne tiskovne rezultate in pester nabor tiskanih aplikacij.
Številni grafiki v sektorju širokoformatnega tiska žal še vedno dvomijo v belo barvilo, saj je do sedaj v vseh tehnologijah povzročala ne malo težav in tudi stroškov. Zato podjetje Fortuna Digital predstavlja HP Latex tehnologijo, ki je odgovor na te težave in odpravlja te »klasične« težave z belim črnilom v tiskalnikih. Tiskalne glave se ne mašijo, da se barva v kartuši ne usede pa poskrbi sistem cirkulacije.

#hp #latex #lateksnitisk #fortunadigital

Delci pigmenta belega črnila so večji in težji, zato v praksi obstaja možnost, da mašijo tiskalno glavo. Zgodi se tudi, da se belo črnilo usede v kartuši, tiskalni glavi in drugih delih tiskalnika.

HP stoji za svojo lateks tehnologijo, ki je sedaj obogatena tudi z belo barvo. Uporaba belega črnila sedaj ne povzroča težav in stroškov, tudi cena je zelo ugodna v primerjavi z drugimi tehnologijami. Pa ne samo to, tiskalniki nove generacije seveda skupaj z ustrezno programsko opremo omogočajo več možnosti tiska z belo, kot je na primer način tiska »sandwich mode«, pri katerem se tiskajo trije sloji (CMYK+BELA+CMYK) ali celo 5 slojev (CMYK+BELA+ČRNA+BELA+CMYK).

HP prav zato zagovarja lateksno tehnologijo in na trgu ponuja belo barvilo HP Latex White Ink. Po njihovem prepričanju je uporabniško prijaznejša, uporabnikom pa omogoča razširiti ponudbo tiskarskih storitev s povsem novimi aplikacijami. Edinstvena bela barva poleg bleščečega vtisa zagotavlja tudi dobro pokrivnost, kar procesnim barvilom CMYK omogoča upodobitev barvno kontrastnih izpisov na različnih tiskovnih medijih.

HP tehnologija omogoča razširitev vaše ponudbe tiskarskih storitev s povsem novimi aplikacijami. Edinstvena bela barva poleg dobrega vtisa zagotavlja tudi dobro pokrivnost, kar procesnim barvilom CMYK omogoča upodobitev barvno kontrastnih izpisov na različnih tiskanih medijih.

Možnost tiska bele barve je bil že pred več kot dvema letoma predstavljena na hibridnem tiskalniku HP Latex R serije (roll to roll + flatbed), sedaj to ponujata tudi modela tiskalnikov iz nove serije (roll to roll) in sicer HP Latex 700W z eno literskimi kartušami in HP Latex 800W s tri literskimi kartušami.

Da bi vsestransko in atraktivno lateksno tehnologijo spoznali podrobneje je HP ponudil tudi e-knjigo z naslovom 3 razlogi za izbiro tehnologije HP Latex.

Za še podrobnejše informacije o HP Latex tehnologiji se lahko obrnete na podjetje Fortuna Digital, ki je na našem portalu že pisalo o HP-jevi tehnologiji in njenih novostih, poleg tega pa se lahko pri njih dogovorite za demo predstavitev tako tiskalnikov kot tudi same tehnologije.

Podjetje Fortuna Digital je na našem portalu že pisalo o lateksni tehnologiji, uporabi bele barve in na splošno prednosti njene uporabe.

Snemi e-knjigo

Več informacij na largeformat.hp.com in www.fortuna-digital.com


FORTUNA DIGITAL d.o.o.
PISARNA in SHOWROOM
Tbilisijska 57b
1000 Ljubljana

Andrej Bivec
M: 031 404 507
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Maja Povše
M: 068 189 363
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.