Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fortuna Digital na Open House-u je izjemen dogodek, ki ponuja v praksi spoznati področje digitalnega tekstilnega tiska.
Ne zamudite trendov rasti velikoformatnega kapljičnega tiska in spoznajte najbolj potencialno tehnologijo HP Latex v živo. Podjetje Fortuna Digital tudi letos vabi na dneve Open House, ki bodo 13. in 14. 4. 2022 v njihovem demo centru v Zagrebu (Hrvaška). V živo boste lahko spoznali pester program ponudbe: tiskalnika HP Latex R1000 in HP Latex 800 W, gravirni in rezalni sistem Widlaser C700, rezalnike Summa, FD laminatorje in še in še.

#fortunadigital #openhouse #latex #hp #summa #dgen

S tiskalnikoma HP Latex R1000 in HP Latex 800 W bo predstavljena atraktivna lateksna tehnologija, ki ponudnikom sodobnih tiskarskih storitev omogoča rast posla na številnih področjih tiska in hkrati zagotavlja trajnostni pristop izvedbe tiska. Poleg trajnosti poslovanja in okoljske ozaveščenosti lateksna tehnologija zagotavlja tudi veliko stopnjo prilagodljivosti, saj omogoča tisk na širok nabor medijev, z uporabo bele barve pa ponuja poslovne možnosti in aplikacije tiska, ki izstopajo iz konkurence. Tiskajte s prožnimi lateksnimi barvili, tiskajte zdravju varne notranje dekorativne aplikacije, tiskajte na poljubne prosojne in temne medije, tiskajte obstojne okenske in talne grafike, tiskajte dekorativne aplikacije vozil in drugo ter se o možnostih tiska prepričajte v živo na dogodku Open House v Zagrebu.

V podjetju Fortuna Digital zastopajo tudi laserske gravirne in rezalne sisteme, zato boste lahko v živo spoznali kompakten, hiter, zanesljiv in tehnološko napreden tovrstni sistem Widlaser C700. Za zanesljivo obdelavo je opremljen s CCD kamero, ki z odčitavanjem registrskih oznak na obdelovalnem materialu zagotavlja natančno konturno rezanje tudi najbolj kompleksnih opravil. Koncept zasnove Clean Protect zagotavlja čistost delovnega sistema in zanesljivost obdelave v vsakem trenutku. Sistem je opremljen tudi s programskimi orodji za upravljanje, ki so predvsem enostavna za uporabo in jih boste prav tako lahko v živo preskusili na licu mesta.

Na dnevih Open House boste lahko spoznali tudi tiskanje tekstila s pigmentnimi in industrijskimi barvili kemijskimi z uporabo tekstilnih tiskalnikov znamke D.gen serije Hexa. Ti omogočajo tisk manj elastičnega tekstila iz zvitka v zvitek s patentiranim sistemom podajanja materiala, kot je bombaž, poliester, viskozni rajon in različne mešanice tkanin. Del predstavitvenega programa bodo še laminatorji Fortuna Digital in rezalniki priznane blagovne znamke Summa. Na voljo bo tudi pestra ponudba materialov, med njimi nove in inovativne folije Neschenfurniture za notranje dekorativne aplikacije, folije Avery Dennison Architectural Window in samolepilni prosojni tekstil Avery Dennison Squid za okenske grafike.

Na dogodek se je potrebno prijaviti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko e-vabila.

Več informacij na fortuna-digital.com in koledarju dogodkov.